Basisscholen Dordrecht

Basisscholen in Dordrecht

Zoekt u naar een geschikte basisschool voor uw kind, omdat uw kind binnenkort naar school mag? Dan zoekt u bij OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht, op de juiste plek. Wij hebben een overzicht van dertien verschillende basisscholen verspreid in Dordrecht over zestien locaties. Zo kunt u gemakkelijk bij u in de buurt naar de meest passende school voor uw kind zoeken. Wij hebben scholen in alle Dordtse wijken, want wij zijn dichtbij, passend en divers.

Over OPOD

OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht. Wij bieden openbaar onderwijs op dertien verschillend basisscholen, verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Wij bieden voor alle onderwijswensen een passende school. Bij ons vindt u regulier basisonderwijs, basisonderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan of Montessori), basisscholen met plusconcepten (zorg, sport, muziek, Engelstalig) en speciaal basisonderwijs.

Top-primair onderwijs voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar, dat is wij OPOD u te bieden heeft. Ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging. Bij ons is ieder kind welkom!

Dicht bij u in de buurt

Zoals wij al eerder aangaven heeft OPOD in iedere wijk één of meerdere basisscholen in Dordrecht verspreid staan:

Interesse in een basisschool?

Heeft u een basisschool gevonden waar u interesse in heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een kijkje te komen nemen. Neem contact met ons op via de telefoon: 078 - 632 16 16 of per e-mail: info@opod.nl. Want wij hebben een ruime keuze aan basisscholen in Dordrecht!


Bekijk onze scholen      Contact opnemen