Basisscholen Dordrecht

De beste basisschool in Dordrecht

Gaat uw kind bijna naar de basisschool en zoekt u de beste basisschool in Dordrecht? Dan bent u bij OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht, op de juiste plek. Wij hebben een overzicht van dertien verschillende basisscholen in Dordrecht verspreid over zestien locaties. Zo kunt u gemakkelijk bij u in de buurt naar de meest passende school voor uw kind zoeken. Onze scholen staan in alle Dordtse wijken: onze scholen zijn daardoor altijd dichtbij, passend en divers.

Over OPOD

OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht. Wij bieden openbaar onderwijs op dertien verschillende basisscholen, verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Wij hebben voor alle onderwijswensen een passende basisschool in Dordrecht voor uw kind. U kunt bij ons terecht voor regulier basisonderwijs en basisonderwijs volgens speciale leermethoden zoals Dalton, Jena-plan of Montessori. Ook hebben wij basisscholen met plusconcepten zoals zorg, sport, muziek of Engelstalig en speciaal basisonderwijs.

Top-primair onderwijs voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar, dat is wij van OPOD u te bieden heeft. Ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging, bij ons is ieder kind welkom! Wij bieden top primair onderwijs voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar en kunnen voorzien in benodigde speciale behoeften.

Altijd een basisschool Dordrecht in de buurt

Zoals wij al eerder aangaven is er altijd een basisschool in Dordrecht in de buurt. Per wijk hebben wij de volgende basisscholen:

De beste basisschool

Heeft u de beste basisschool in Dordrecht al gevonden voor uw kind? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een kijkje te komen nemen op een van onze 13 scholen. Neem contact met ons op via de telefoon: 078 - 632 16 16 of per e-mail: info@opod.nl.


Bekijk onze scholen      Contact opnemen