Basisscholen Dordrecht

Dalton onderwijs in Dordrecht

Mag uw kind binnenkort naar school en zoekt u een geschikte basisschool dat Dalton onderwijs in Dordrecht aanbiedt? Dan bent u bij OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht, op de juiste plek. Wij hebben dertien verschillende basisscholen in Dordrecht verspreid over zestien locaties. Zo kunt u gemakkelijk bij u in de buurt naar de meest passende school voor uw kind zoeken. Wij hebben scholen in alle Dordtse wijken met diverse leermethoden, waaronder Dalton onderwijs in Dordrecht.

Over Dalton onderwijs

Wij bieden voor alle onderwijswensen een passende school, zo ook Dalton onderwijs. In het Dalton onderwijs ligt de nadruk op de keuzevrijheid van de leerling en de samenwerking met andere leerlingen en het ontwikkelen van de zelfstandigheid bij het kind.

Naast het Dalton onderwijs, heeft het OPOD ook basisscholen die werken volgens het Jena-plan of Montessorri onderwijs. Bij ons vindt u ook regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en basisscholen met plusconcepten (zorg, sport, muziek, Engelstalig). Voor alle kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar bieden wij top-primair onderwijs. Elk kind is bij ons welkom: ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging.

Dalton onderwijs in de buurt

In elke wijk in Dordrecht heeft OPOD één of meerdere OPOD in iedere wijk één of meerdere basisscholen in Dordrecht, waardoor er altijd wel een basisschool in de buurt te vinden is met Dalton onderwijs. OPOD heeft scholen in de volgende wijken: één in het centrum, twee in Crabbehof Zuidhoven, één in De Staart, één in Dubbeldam, twee in Nieuw Krispijn, één in Reeland, twee in Stadspolders, vier in Sterrenburg en twee in Wielwijk.

Interesse in een Dalton basisschool?

Wilt u meer weten over welke scholen Dalton onderwijs aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op per telefoon 078 - 632 16 16 of per e-mail via info@opod.nl. Wij helpen u graag met een keuze maken in welke basisschool met Dalton onderwijs voor uw kind het beste is!


Bekijk onze scholen      Contact opnemen