welkom‎ > ‎onze vacatures‎ > ‎

directeur_Driehoek

vacature directeur De Driehoek


Als directeur van Jenaplanschool De Driehoek geeft u leiding aan de school en aan de ontwikkeling van de school vanuit de doelstelling van Stichting OPOD. U levert door inbreng in projectgroepen en het directieoverleg een bijdrage aan de totstandkoming van onderwijs- en organisatiebeleid en daarbij vertegenwoordigt u de school intern en extern. 
Als directeur voert u taken uit die betrekking hebben op de school als organisatie, het onderwijsbeleid, het personeelsbeleid, de financien en het beheer. 

Jenaplanschool De Driehoek is één van de 13 basisscholen van OPOD. Op De Driehoek wordt gewerkt met heterogene groepen, verdeeld over 4 bouwen: kleuterbouw (groep 1/2), onderbouw (3/4), middenbouw (5/6) en bovenbouw (7/8). De school vormt samen met psz SDK en bso COKD Jenaplankindcentrum De Driehoek. Vanwege pensionering van de huidige directeur is OPOD per 1 augustus 2018 voor Jenaplanschool De Driehoek op zoek naar een schooldirecteur.

Functie eisen
  • Onderwijservaring als schooldirecteur is een pré.
  • U heeft affiniteit met Jenaplanonderwijs.
  • U bent in staat om laagdrempelig te zijn in contacten met ouders en omgeving. 
  • U bent bereid en in staat te delegeren en de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. 
  • U heeft inzicht in financieel, organisatorisch, personeels- en materieel beleid.
  • U staat ingeschreven in het schoolleidersregister.
Arbeidsvoorwaarden 
Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO PO. 

Procedure 
Heeft u interesse in deze vacature en herkent u zichzelf in het gestelde profiel? Stuur dan uw CV en motivatie naar a.rasenberg@spijtenburg.nl o.v.v. sollicitatie schooldirecteur De Driehoek. U kunt tot 27 maart a.s. solliciteren. Liefst ontvangen wij uw sollicitatie eerder. 
De gesprekken bestaan uit een voorselectiegesprek door Spijtenburg en een definitieve selectieronde door de opdrachtgever. De selectie door de opdrachtgever bestaat uit twee gespreksrondes met twee commissies en een arbeidsvoorwaardengesprek. Tenslotte volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

Wij wijzen u erop dat het navragen van referenties, diploma-search, internetsearch, het voorleggen van een VOG en een selectieassessment deel uit kunnen maken van de selectieprocedure. 

Informatie
Nadere informatie over de school vind je op de website http://www.ojbsdedriehoek.nl

Voor informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Michelle de Rover, m.derover@spijtenburg.nl of 0162-420110.

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Anita Rasenberg, a.rasenberg@spijtenburg.nl 0162-420110 of 06 30062547. U kunt haar ook buiten kantoortijd bereiken. 

Gewerkt wordt volgens de sollicitatiecode van de NVP. Deze is op te vragen bij Michelle de Rover.

Volledige functieprofiel
Het volledige functieprofiel kunt u opvragen bij Michelle de Rover, m.derover@spijtenburg.nl , tel. 0162-420110.


Comments