welkom‎ > ‎onze vacatures‎ > ‎

directeur_het_kompas

vacature directeur Het Kompas


Vanwege pensionering van de huidige directeur zoeken wij per 1 augustus 2018 voor SBO Het Kompas een Schooldirecteur (32 tot 40 uur per week)
Als directeur van SBO Het Kompas geeft u leiding aan de school en aan de ontwikkeling van de school vanuit de doelstelling van Stichting OPOD. U levert door inbreng in projectgroepen en het directieoverleg een bijdrage aan de totstandkoming van onderwijs- en organisatiebeleid en daarbij vertegenwoordigt u de school intern en extern. 

Als directeur voert u taken uit die betrekking hebben op de school als organisatie, het onderwijsbeleid, het personeelsbeleid, de financien en het beheer. 

Het Kompas is een openbare school voor speciaal basisonderwijs. Zoals een kompas de juiste richting aangeeft, biedt het team van Het Kompas ondersteuning en leidt kinderen in de juiste richting. Door goed te kijken naar de onderwijsbehoefte van het kind kunnen ze een leerprogramma op maat aanbieden. De school zorgt voor een passend aanbod. Dat geeft (zelf)vertrouwen aan kinderen en biedt een basis van vertrouwen voor alle ouders die kinderen op Het Kompas hebben. 
Het Kompas neemt een belangrijke positie in binnen het Ondersteuningsplan van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs in Dordrecht. 

Functie eisen

Wie zoeken wij?
 • Onderwijservaring als (school)directeur is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van de school;
 • Je hebt een heldere en inspirerende visie op de ontwikkelingen in het (speciaal) basis onderwijs;
 • Je bent een verbinder tussen alle partners in het Samenwerkingsverband;
 • Je bent in staat om laagdrempelig te zijn in contacten met leerlingen en ouders;
 • Je bent bereid en in staat te delegeren en de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen;
 • Je bent een natuurlijk, ondernemend en coachend leider met oog voor duurzaam resultaat;
 • Je bent maatschappelijk betrokken;
 • Je streeft ernaar om jezelf en het team duurzaam te blijven ontwikkelen om de school als prettige en kwalitatieve leeromgeving te handhaven voor zowel de leerlingen als de personeelsleden;
 • Je hebt inzicht in financieel, organisatorisch, personeels- en materieel beleid;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je staat ingeschreven in het schoolleidersregister.
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO PO.

Procedure
Heeft u interesse in deze vacature en herkent u zichzelf in het gestelde profiel? Stuur dan uw CV en motivatie naar a.rasenberg@spijtenburg.nl o.v.v. sollicitatie schooldirecteur OBS Het Kompas. U kunt tot 27 maart a.s. solliciteren. Liefst ontvangen wij uw sollicitatie eerder. 

De gesprekken bestaan uit een voorselectiegesprek door Spijtenburg en een definitieve selectieronde door de opdrachtgever. De selectie door de opdrachtgever bestaat uit twee gespreksrondes met twee commissies en een arbeidsvoorwaardengesprek. Tenslotte volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. 

Wij wijzen u erop dat het navragen van referenties, diploma-search, internetsearch, het voorleggen van een VOG en een selectieassessment deel uit kunnen maken van de selectieprocedure. 

Informatie
Nadere informatie over de school vind je op de website http://www.hetkompas.opod.nl

Voor informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Michelle de Rover, m.derover@spijtenburg.nl of 0162-420110.

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Anita Rasenberg, a.rasenberg@spijtenburg.nl 0162-420110 of 06 30062547. U kunt haar ook buiten kantoortijd bereiken. 

Gewerkt wordt volgens de sollicitatiecode van de NVP. Deze is op te vragen bij Michelle de Rover.

Volledige functieprofiel
Het volledige functieprofiel kunt u opvragen bij Michelle de Rover, m.derover@spijtenburg.nl , tel. 0162-420110.

Comments