Basisscholen Dordrecht

Montessori school Dordrecht

Mag uw kind bijna naar de basisschool en zoekt u een Montessori school in Dordrecht? Dan kunt u terecht bij één van de 13 basisscholen van OPOD: Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht. Wij hebben een overzicht van dertien verschillende basisscholen verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Zo kunt u gemakkelijk zoeken welke Montessori school er voor uw kind in de buurt te vinden is. Wij hebben scholen in alle wijken van Dordrecht, want wij zijn dichtbij, passend en divers.

Montessori onderwijs

Een aantal van onze OPOD scholen bieden Montessori onderwijs aan, waar het draait om het inspelen op de behoeften van het kind door het aanbieden van de juiste materialen en de juiste omgeving. Kinderen werken op een Montessori school in kleine groepjes en de leerklacht achterhaalt door middel van observaties waar de behoeftes van het kind liggen.

Voor alle onderwijswensen

Naast basisscholen met Montessori onderwijs, bieden wij ook voor alle andere onderwijswensen een passende school. Bijvoorbeeld basisscholen met leermethoden zoals Dalton en Jena-plan onderwijs. U kunt bij OPOD ook terecht voor reguliere basisscholen, basisscholen met plusconcepten (zorg, sport, muziek, Engelstalig) en speciaal basisonderwijs. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom: ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging. Onze scholen zijn verdeeld over de volgende wijken:

Interesse in een Montessori school?

Wilt u graag dat uw kind naar een Montessori school in Dordrecht gaat? Of wilt u meer informatie over het Montessori onderwijs in Dordrecht? Neem dan gerust contact op met ons. Dit kan via telefoon op 078 - 632 16 16 of per e-mail: info@opod.nl. Wij helpen u graag aan de juiste basisschool voor uw kind.


Bekijk onze scholen      Contact opnemen