Basisscholen Dordrecht

Openbaar onderwijs in Dordrecht

Mag uw kind bijna beginnen op de basisschool? Dan wordt het tijd dat u voor hem/haar een passende openbaar onderwijs basisschool in Dordrecht vindt. En daarbij kan OPOD u goed van dienst zijn.

OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht, heeft een overzicht van dertien verschillende basisscholen verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Zo kunt u gemakkelijk bij u in de buurt naar de meest passende school voor uw kind zoeken. Wij hebben scholen in alle Dordtse wijken, want wij zijn dichtbij, passend en divers.

Bij u om de hoek

Zoals wij al eerder aangaven heeft OPOD in iedere wijk één of meerdere openbaar onderwijs basisscholen in Dordrecht verspreid staan. één in het centrum, twee in Crabbehof Zuidhoven, één in De Staart, één in Dubbeldam, twee in Nieuw Krispijn, één in Reeland, twee in Stadspolders, vier in Sterrenburg en twee in Wielwijk. Dus fijn bij uw thuis om de hoek.

Over Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht

Wij bieden openbaar onderwijs op dertien verschillend basisscholen, verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Wij bieden voor alle onderwijswensen een passende school. Bij ons vindt u regulier basisonderwijs, basisonderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan of Montessori), basisscholen met plusconcepten (zorg, sport, muziek, Engelstalig) en speciaal basisonderwijs. Top-primair basisonderwijs voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar, dat is wij OPOD u te bieden heeft. Ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging. Bij ons is ieder kind welkom!

Interesse in openbaar onderwijs?

Heeft u een basisschool gevonden waar u interesse in heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een kijkje te komen nemen. Neem contact met ons op via de telefoon: 078 - 632 16 16 of per e-mail: info@opod.nl. Want wij bieden u vele openbaar onderwijs scholen in Dordrecht aan!


Bekijk onze scholen      Contact opnemen