Basisscholen Dordrecht

Openbare basisschool in Dordrecht

Mag uw kind bijna beginnen op de basisschool? Dan wordt het tijd dat u voor hem/haar een passende openbare basisschool in Dordrecht vindt voor uw kind. OPOD, Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht kan u hierbij helpen: wij hebben een overzicht van dertien verschillende basisscholen verspreid over zestien locaties in Dordrecht. Zo kunt u gemakkelijk zoeken naar de meest geschikte OBS in Dordrecht voor uw kind. Onze scholen, verspreid over alle Dordse wijken, zijn: dichtbij, passend en divers.

OBS Dordrecht altijd dichtbij

Iedere wijk in Dordrecht heeft één of meerdere OBS in Dordrecht, zodat er altijd wel een school in de buurt is. Wij hebben basisscholen met diverse leerplannen (Dalton, Jena en Montessori) in de volgende wijken:

Over Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht

Wij bieden openbaar onderwijs op dertien verschillende basisscholen, verspreid over zestien locaties in Dordrecht, waarin wij voor alle onderwijswensen een passende school hebben. Bij ons vindt u:

  • Regulier basisonderwijs;
  • Basisonderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan of Montessori);
  • Basisscholen met plusconcepten (zorg, sport, muziek, Engelstalig); en
  • Speciaal basisonderwijs.

OPOP heeft kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 top-primair te beiden. Ongeacht afkomst, cultuur of (geloofs)overtuiging. Bij ons is ieder kind welkom!

Interesse in een OBS?

Heeft u een openbare basisschool gevonden waar u interesse in heeft? Neem dan op contact met ons om een kijkje te komen nemen. Dit kan per telefoon via 078 - 632 16 16 of per e-mail via info@opod.nl. Want wij helpen u graag aan de openbare basisschool in Dordrecht die bij uw kind past!


Bekijk onze scholen      Contact opnemen